Spinaziequiches met brie voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Laat de spinazie ontdooien.
  2. Kneed een glad deeg van de , 125 gram in stukjes, 1/2 theelepel en ei.
  3. Wikkel het deeg in de folie en leg het 20 minuten in de koelkast.
  4. Was de tomaten en snijd ze in tweeën.
  5. Snijd de kaas in blokjes.
  6. Druk het water uit de spinazie en hak hem grof.
  7. Roer de zure de en 4 door elkaar.
  8. Breng goed op smaak met , en .
  9. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  10. Vet 8 quichevormpjes in (ca. 10 cm doorsnede) met uitneembare bodem in.
  11. Rol het deeg op wat uit tot een dikte van 1/2 cm.
  12. Steek 8 rondjes uit (12 cm doorsnede).
  13. Leg ze in de vormpjes en druk ze aan de rand.
  14. Verdeel de spinazie, de kaas en de tomaten over de vormpjes en schenk de eierroom erover.
  15. Bak de quiches 35-40 minuten in de voorverwarmde oven en strooi halverwege de baktijd de erover.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en brie kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, brie, room, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
285 kcal
14%2280 kcal
Vetten
21 g.
31%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spinaziequiches met brie voor buffet