Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmmousse recept
Zalmmousse recept

Zalmmousse


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de zalm schoon (ontdoe van graat en huid) Stop alles in een blender (Met een staafmixer kan ook) en pureer alles. Is de mousse te droog, voeg dan wat extra whiskey cocktailsaus toe. Breng op smaak met peper en zout Deze mousse kun je op diverse manieren gebruiken. Zo kan hij op een toastje of stukje stokbrood, maar ook op een schijfje komkommer als een dipsaus. De mousse is geschikt voor tijdens een brunch of buffet, maar doet het ook zeker goed als "amuse".

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven