Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abrikozen- aarbeienflapjes recept
Abrikozen- aarbeienflapjes recept

Abrikozen- aarbeienflapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden.
Het bladerdeeg laten ontdooien.
Als het bladerdeeg ontdooit is in het midden van het bladerdeeg een beetje jam doen.
Flapje diagonaal dubbel vouwen zodat je een driehoek krijgt, randjes goed aanduwen evt. met de tanden van een vork zodat het dicht is. Insmeren met ei, daarna de suiker erop.
Gaatjes in het deeg prikken.
Vervolgens ong. 15 minuten in de oven op 200 graden.
Laten afkoelen en genieten maar!!!
Ze zijn het lekkerste als ze nog een beetje warm zijn ;)

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit abrikozen- aarbeienflapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven