Allergie informatie: Abrikozen-rozet taart voor 16 stukken
Terug naar het receptIngrediënten
- boter en bloem voor het invetten
- 1 blik abrikozen (850 milliliter)
- 125 milliliter + 3 eetlepels abrikozenjam
- 150 gram magere kwark
- 6 eetlepels melk
- 6 eetlepels olie
- 75 gram suiker
- zout
- 1 zakje vanillesuiker
- 300 gram + een beetje bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 30 gram amandelschaafsel
- poedersuiker
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Abrikozen-rozet taart voor 16 stukken
- Allergieen informatie