Advocaattaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Gelatineblaadjes weken (10 minuten) in koud water.
  2. Klop de boter en de suiker schuimig.
  3. Voeg een voor een de toe.
  4. Goed mixen.
  5. Voeg de toe.
  6. Gelatineblaadjes uitknijpen en oplossen in 9 eetlepels .
  7. E ven opkloppen en iets af laten koelen.
  8. Voeg het toe bij het mengsel.
  9. Dit mengsel op laten stijven in de koelkast.
  10. (zonder suiker) kloppen.
  11. De springvorm invetten en de bodem beleggen met lange vingers.
  12. De suikerkant naar beneden.
  13. De helft van het mengsel op de lange vingers doen, dan de en dan weer de andere helft van het mengsel.
  14. In de koelkast op laten stijven.
  15. Versier de taart met bijvoorbeeld hagelslag vlokken enz.
  16. Bereid de taart het liefst 1 á 2 dagen voor gebruik.
25
25
25

Variaties op Advocaattaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Advocaattaart
VariatieAantalGang
Advocaattaart met lange vingers1Taart en gebak
Frambozen advocaattaart1Taart en gebak
Advocaattaart met bokkepootjes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • advocaat kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1097 kcal
54%4388 kcal
Vetten
26 g.
38%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Advocaattaart