Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advocaattaart recept
Advocaattaart recept

Advocaattaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatineblaadjes weken (10 minuten) in koud water. Klop de boter en de suiker schuimig. Voeg een voor een de eieren toe. Goed mixen. Voeg de advocaat toe. Gelatineblaadjes uitknijpen en oplossen in 9 eetlepels kokend water. E ven opkloppen en iets af laten koelen. Voeg het toe bij het mengsel. Dit mengsel op laten stijven in de koelkast. Slagroom (zonder suiker) kloppen. De springvorm invetten en de bodem beleggen met lange vingers. De suikerkant naar beneden. De helft van het mengsel op de lange vingers doen, dan de slagroom en dan weer de andere helft van het mengsel. In de koelkast op laten stijven. Versier de taart met bijvoorbeeld hagelslag vlokken enz. Bereid de taart het liefst 1 á 2 dagen voor gebruik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advocaattaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven