Advocaattaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van truuuutje
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Gelatineblaadjes weken (10 minuten) in koud water.
- Klop de boter en de suiker schuimig.
- Voeg een voor een de toe.
- Goed mixen.
- Voeg de toe.
- Gelatineblaadjes uitknijpen en oplossen in 9 eetlepels .
- E ven opkloppen en iets af laten koelen.
- Voeg het toe bij het mengsel.
- Dit mengsel op laten stijven in de koelkast.
- (zonder suiker) kloppen.
- De springvorm invetten en de bodem beleggen met lange vingers.
- De suikerkant naar beneden.
- De helft van het mengsel op de lange vingers doen, dan de en dan weer de andere helft van het mengsel.
- In de koelkast op laten stijven.
- Versier de taart met bijvoorbeeld hagelslag vlokken enz.
- Bereid de taart het liefst 1 á 2 dagen voor gebruik.
Ook lekker om te maken
Variaties op Advocaattaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Advocaattaart | 1 | Taart en gebak |
Advocaattaart met lange vingers | 1 | Taart en gebak |
Frambozen advocaattaart | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- advocaat kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1097 kcal | 54% | 4388 kcal |
Vetten | 26 g. | 38% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 60 g. | 23% | 240 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |