Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amandel-cake recept
Amandel-cake recept

Amandel-cake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet een cakevorm in met boter. Doe er bloem in, en schud die er terug uit. Op die manier blijft er bloem aan de vorm hangen en zal de cake zeker niet blijven plakken. Klop de zachte boter en suiker op tot alles egaal wit is. Blijf kloppen en voeg er één voor één de eieren aan toe. Doe er ook al roerend het zakje vanillesuiker bij. Zeef de bloem. Klop het deeg verder op terwijl je de gezeefde bloem en de gemalen amandelen toevoegt. Doe het deeg in de cakevorm en strooi er amandelschilfers over. Plaats de cake 36 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amandel-cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven