Blanceer de , haal de bruine schilletjes er af en bak ze bruin in de .
Hak ze vervolgens grof en doe dat ook met de pistache-nootjes.
Smelt de “ au bain marie” (in een kom en zet die in een bak kokend water) en voeg er de twee eetlepels olie(2 eetlepels) en de gehakte amandelen(200 gram) en pistache-nootjes aan toe en vermeng alles goed.
Schep lepeltjes van het chocolade(250 gram)-noot-mengsel in kleine papieren vormpjes en laat stijf worden.
Versier met de “au bain marie” gesmolten witte chocolade(250 gram).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in pistachenootjes en amandelen
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.