Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
American cheesecake recept
American cheesecake recept

American cheesecake


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


1: verwarm de overn voor op 130 graden.
2: meng de broodkruimels met de gesmolten boter en druk dit stevig aan op de bodem van een ingevette springvorm. Je mag ook bakpapier gebruiken als je dat wilt.
3: alle ingrediŽnten voor de vulling doe je in de keukenmachine en draai tot het een gladde massa is. Schep de vulling op de kruimelbodem en strijk de bovenkant glad.
4: bak de cheese cake ongeveer een uur en laat afkoelen na het bakken.

Mijn tip:
Omdat de cheese cake een stevige massa is, raad ik aan om de porties niet met een mes maar met een ijzerdraad te snijden. Dan springen er geen stukken van de taart af tijdens het snijden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit american cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven