Muffins: american chocolat
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van alwin
- 3 reviews
Keukenspullen
- Bakplaat
- Magnetron
- Oven
- Vormpjes
Bereidingswijze
- De boter ongeveer 30 seconden in de magnetron laten smelten (600 Watt).
- Vervolgens de door de boter roeren tot een romige massa ontstaat.
- Voeg de , al kloppend, stuk voor stuk toe aan de boter/suiker massa.
- Voeg de romige massa toe aan de en .
- Snijd de in kleine stukjes en meng deze, samen met het , door het beslag.
- Schep/giet het beslag in de vormpjes/bakplaat.
- Meestal haal ik 12 stuks uit het beslag.
- Verwarm de oven voor op 160/180 graden C.
- Snijd de in en druk deze zachtjes bovenop het beslag.
- Bak de muffins 18 minuten op 160 graden C./stand 3 (gasoven).
- Indien gewenst de muffins iets minder lang bakken voor een 'smeuige muffin', iets langer bakken voor een 'drogere muffin'.
- Doe de oven uit en laat de muffins nog max. 1 minuut in de oven staan zodat deze niet inzakken.
- Haal de muffins uit de oven en laat ze nog minstens 2 minuten staan.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Muffins445m
-
Recept
Muffins445m
-
Recept
Super chocolade muffins425m
-
Recept
Mijn half om half muffins425m
-
Recept
Koffie-chocolade muffins455m
-
Recept
Muffins a l'americain425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine en pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en bakmeel
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine en pure chocolade
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (3)
Muffins: american chocolat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 4161 kcal | 208% | 4161 kcal |
Vetten | 242 g. | 346% | 242 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 415 g. | 159% | 415 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |