Cherry Cheesecake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden C.
  2. Bestrijk de vorm met vloeibare .
  3. Je kan bakpapier op de bodem leggen, wel zo handig want dan kan je de taart makkelijk over pakken op een bord.
  4. Smelt de in een steelpan op een laag vuur.
  5. Roer de verkruimelde biscuitjes erdoor en bestrijk de bodem van de springvorm hiermee.
  6. Klop de , , 100 gram suiker en ½ theelepel extract met de mixer tot een gladde massa.
  7. Schenk dit uit over de biscuitbodem en strijk het glad.
  8. Zet de vorm op een bakplaat in de oven en bak de taart 20 minuten.
  9. Haal de taart uit de oven en laat hem 20 minuten staan.
  10. Zet de oven niet uit.
  11. Roer in een kom de rest van de suiker en het extract door de .
  12. Schenk dit over de taart.
  13. Zet de taart nog 10 minuten in de oven.
  14. Laat hem afkoelen.
  15. Daarna de kersen verdelen en zet hem minimaal 8 uur in de koelkast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Cherry Cheesecake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wat een verschrikkelijk slecht recept, hele cheesecake viel uit elkaar. Ik maak in het vervolg weer gewoon mijn eigen variant! Er moet echt maizena toegevoegd worden aan dit recept, ook de zure room e... Lees reactie
Marleen 10 augustus 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
213 kcal
10%2130 kcal
Vetten
19 g.
27%190 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cherry Cheesecake