Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-notencake recept
Appel-notencake recept

Appel-notencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de appelen lichtjes op. Ze mogen geen moes zijn maar nog steeds brokken! Doe de bruine suiker, de olie en de witte suiker in een kom en meng enkele tellen. De eieren er 1 voor 1 ondermengen. Het volgende pas toevoegen wanneer het vorige volledig opgenomen is. Meng de bloem met het zout, bakpoeder en de kaneel enn zeef onder de suikeroplossing. Goed onderspatelen. Vervolgens de gehakte noten, likeur en appelen ondermengen. Doe alles in een ingevette vorm en bak gedurende 1,5 uur in een voorverwarmde oven van 160 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit appel-notencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven