Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcake recept
Appelcake recept

Appelcake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter laten smelten en vuur afzetten. Zeef de bloem en voeg deze bij de boter alsook de suiker en 1 pakje vanillesuiker. Kluts de eidooiers los, snijd de appelen en voeg dit ook bij het deeg. Goed mengen! Eiwitten goed stijfkloppen met het 2 de pakje vanillesuiker en dit ook voorzichtig onder het deeg mengen. Beboter en bebloem een springvorm en laat 5O min. bakken op 175C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven