Bakplaat met bramencake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Weeg de vetstof af in een bekken.
  2. Draai de vetstof met de vlinder tot een zalvige massa (eventueel verwarmen).
  3. Voeg de en toe en klop het geheel luchtig.
  4. Verwarm het ei au bain marie tot bakkerijtemperatuur.
  5. Voeg nu één voor één ei toe aan de boter/suikermassa.
  6. Doe dit niet te snel, anders kan deze in de schift gaan.
  7. Draai steeds het ei weg voordat je nieuw ei toevoegt.
  8. Als al het ei erbij zit, spatel je (al zevende) de door (niet alles ineens toevoegen).
  9. In 2 ingevette ovenschalen scheppen.
  10. Vul de vorm en strijk het glad. 2 volle handen verdelen.
  11. Baktijd 50 minuten in een oventemperatuur van 180 graden C.
  12. en de hetelucht oven op 160 graden C.
  13. Nadien laten afkoelen en in stukken snijden van 6 x 6 cm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4270 kcal
213%4270 kcal
Vetten
59 g.
85%59 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
389 g.
149%389 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
400 g.
444%400 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bakplaat met bramencake