Appeltaart van de bakplaat

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bekleed de bakplaat met bakpapier en vouw de randen ca. 3 cm omhoog.
  2. Zet dit met de paperclips vast.
  3. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  4. Klop de boter, de en de tot een romig mensel.
  5. Klop de erdoor, het ziet er dan geschift uit.
  6. Zeef de , , en en spatel dit in delen door het eiermengsel.
  7. Spreid het cakebeslag uit ove de bakplaat en strijk de bovenkant glad.
  8. Druk de appelpartjes in rijen in het beslag en strooi de citroenrasp en de erover.
  9. Bak de taart in 40-50 minuten goudbruin.
25
25
25

Variaties op Appeltaart van de bakplaat

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appeltaart van de bakplaat
VariatieAantalGang
Appeltaart van de bakplaat met honing en walnoten1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4990 kcal
249%4990 kcal
Vetten
242 g.
346%242 g.
Waarvan verzadigd
28 g.
140%28 g.
Waarvan onverzadigd
15 g.
52%15 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
6 g.
104%6 g.
Koolhydraten
609 g.
234%609 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
20 mg.
2%20 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appeltaart van de bakplaat