Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bananencake recept
Bananencake recept

Bananencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bananen: Bananen in plakken snijden (0,5 cm). Doe de gesneden bananen in een schaal,d oe de wijn en suiker (50 gram) er in. Laat het in de bananen trekken (2 uren).
Stokbrood in klein stukjes snijden, doe het in een schaal, schenk kokosmelk (met 150 gram opgelost suiker) er in en goed doorroeren totdat het zacht wordt.
Doe met een kwast de olie rondom de schaal. Doe 1 laag bananen, dan 1 laag brood (1cm), tot alles op is. Zorg ervoor dat de eerste laag bananen en de laatste laag brood is.
Dan de schaal in magnetron : heteluchtoven 200C , 35 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bananencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven