Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg met appel, banaan en sinaasappelmarmelade recept
Bladerdeeg met appel, banaan en sinaasappelmarmelade recept

Bladerdeeg met appel, banaan en sinaasappelmarmelade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden.
Bakplaat invetten met beetje boter.
Bladerdeeg ontdooien en met vork een paar gaatjes in prikken.
Appel in hele kleine stukjes snijden.
Kaneel over appel strooien en omscheppen, even laten intrekken.
Banaan in hele kleine stukjes snijden.
Appel en banaan bij elkaar doen.
Lepel marmelade door het fruit mengen.
Fruitmengsel op de plakjes bladerdeeg scheppen.
Bladerdeeg dichtvouwen en op bakplaat leggen.
In de de oven ongeveer 15 minuten.

Serveersuggesties

Heerlijk bij een espresso of cappuchino koffie of serveren als dessert.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg met appel, banaan en sinaasappelmarmelade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven