Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecake met ananas recept
Cheesecake met ananas recept

Cheesecake met ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 180 °C. Smelt 90 gram boter. Maal de koekjes, meng met de boter en verdeel over de ingevette springvorm. Zet in de koelkast. Meng 225 gram suiker met het vanillemerg, de maïzena, cream cheese en crème fraîche en klop los. Voeg de eidooiers en wat zout toe. Rasp de schil van de limoen en voeg toe. Klop de eiwitten stijf en spatel erdoor. Schep in de springvorm en bak 70 minuten. Zet de oven uit en laat 2 uur rusten. Laat buiten de oven afkoelen. Smelt de rest van de boter. Bak de ananas met 1 eetlepel suiker en wat zout 5 minuten. Neem uit de pan. Laat 50 milliliter water en de resterende suiker inkoken tot bruin karamel. Roer van het vuur 175 milliliter lauw water en de ananas erdoor. Verdeel over de taart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake met ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven