Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Choco-kaastaart recept
Choco-kaastaart recept

Choco-kaastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de chocoladekoekjes. Rasp de pure chocolade fijn. Bedek de bodem en zijkanten van een bakblik met bakpapier. Smelt de boter in een steelpan en meng de koekkruimels erdoor. Schep het mengsel in het bakblik en druk het stevig aan. Zet het afgedekt 2 uur in de ijskast om op te stijven. Strooi de gelatine in een kommetje water. Zet het kommetje in een pan kokend water en roer tot de gelatine is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Klop de kaas met poedersuiker en essence tot een glad mengsel. Meng de chocolade en gelatine met het kaasmengsel. Schenk het mengsel in het bakblik en zet het afgedekt 2 uur in de ijskast om op te stijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit choco-kaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven