Ananas kaastaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Kaastaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van yvonneboone
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De koekkruimels, , en gesmolten goed door elkaar mengen en in een 25 cm grote ingevette springvorm uitdrukken met een opstaande randje.
- Dit goed koud laten worden.
- De met stijfkloppen en de ananas klein snijden.
- De met de en citroensap tot creme roeren.
- Het ananassap aan de kook brengen en intussen de gelantine in ruim koud water weken.
- Het ananassap van het vuur halen en de geweekte gelantine bij het sap voegen (gelantine laten oplossen).
- Dan de monchoucreme en de kleingesneden ananas erbij.
- Tot slot de toevoegen.
- Dit alles op koekkruimels gieten en ongeveer 8 uur in de koelkast laten staan.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Choco-kaastaart44u20m
-
Recept
Platte kaastaart41u
-
Recept
Kaastaart met abrikozen en amandelen445m
-
Recept
Platte kaastaart43u20m
-
Recept
Ananas kwarktaart41u
-
Recept
Appel-ananas-flap435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, slagroom, monchou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, slagroom, monchou is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 81 kcal | 4% | 648 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 6 g. | 6% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |