Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crumble met nectarines of perziken recept
Crumble met nectarines of perziken recept

Crumble met nectarines of perziken


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Voorverwarm de over op 200 graden C. Snijd de boter (koud uit de koelkast) in blokjes en doe ze in een beslagkom. Voeg bij de boter de suiker en het bloem toe. Blijf dan kneden tot een kruimeligen massa. Zet de beslagkom daarna terug in de koeling. Ontpit de nectarines of perziken. Vervolgens schil je ze en daarna en snijd ze in grove dobbelsteenblokjes. Doe er het merg van een vanillestokje in en bestooi de blokjes met basterdsuiker en gewone suiker. Schud het geheel om zodat de suiker en vanille goed verdeeld wordt over de blokjes. Vet een ovenschaal in en bestrooi deze met bloem. Bedek de bodem vervolgens met een deel van de crumble. Vervolgens doe je er de vulling overheen en bedek je het weer met de crumle. Zet het geheel nu een half uurtje in de over en smullen maar!

Serveersuggesties

Lekker met een bolletje boerenroomijs en opgeklopte slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crumble met nectarines of perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven