Perziken-advokaattaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Advokaattaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van henny57
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- , , ei, en goed mengen.
- er door mengen tot een mooi .
- uitrollen (26 cm Ø) In de ingevetten springvorm leggen. 15 minuten in de oven bakken.
- Geheel laten afkoelen.
- Lossen en dan weer in de springvorm leggen.
- Philadelphian dubbelroom, , en het mixen.
- laten uitlekken en sap opvangen.
- De in plakje snijden (16 plakjes achterhouden). 150 gram sap (aangevuld met water) en de warm maken.
- Delantine in koud water 5 minuten laten staan.
- De gelantine uitknijpen en oplossen in het hete water.
- De gelantinesap in de yoghurtmassa schenken.
- Gelantine er goed doorheen mixen. 1/2 deel cremé op de bodem leggen.
- De plakjes verdelen over de massa.
- De rest van de cremé er op scheppen.
- Geheel glad stijken. 3 uur in de koelkast zetten.
- De 16 perzikplakjes er over verdelen.
- En wat in een cornetje (papieren patatzakje) scheppen.
- Zakje sluiten en een klein puntje er af knippen.
- Zigzag strepen er overheen spuiten.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- deeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- yoghurt, deeg, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 101 kcal | 5% | 1616 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 192 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 6 g. | 6% | 96 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |