Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
De mijter van sinterklaas recept
De mijter van sinterklaas recept

De mijter van sinterklaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200 graden C. Snijd uit elk plakje bladerdeeg een driehoek, zodat je de vorm van een mijter krijgt. Snijd de rest van het bladerdeeg in dunne reepjes. Verdeel over de 4 mijters de plakjes appel, bestrooi met bruine suiker en de rozijnen en breng op smaak met de kaneel. Schep in het midden een klein klontje boter. Dek af met de andere 4 mijters en duw de randen dicht met een vork. Breng op elke mijter een kruis aan met de bladerdeegreepjes, bestrijk het geheel met eigeel. Schik de mijters op een bakplaat en bak ze in het midden van de oven goudbruin in ca. 17.5 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit de mijter van sinterklaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven