Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazelnoot ijstaart recept
Hazelnoot ijstaart recept

Hazelnoot ijstaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Klop de slagroom stijf zonder suiker.
Klop de klopklop stijf volgens de gebruiksaanwijzing.
Verkruimel de schuimpjes. Hak de hazelnoten fijn, houd een paar hele apart ter garnering.
Meng alles voorzichtig door elkaar en doe het in een grote springvorm. Garneer met de hele hazelnoten. Dek af met huishoudfolie en zet minimaal 3 uur in de vriezer.

Mijn tips:
Deze taart is machtig, serveer daarom in kleine punten.
Begin september kun je in de natuur hazelnoten plukken. Kraak deze en rooster de hazelnoten eerst een half uur op 140 graden in de oven.
Laat de taart een hele nacht in de vriezer staan, dan weet je zeker dat het goed bevroren is.
Het is lekker als de taart een heel klein beetje aan het ontdooien is als je het gaat eten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazelnoot ijstaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven