Hazelnoot/frambozentaart
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van henny57
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Ooven voorverwarmen op 200 graden C.
- Zeef de , cacao, , kruidnagelpoeder en de .
- Doe de met de en de in een beslagkom.
- Meng dit goed door elkaar en voeg de en de gemalen toe.
- Maak hier een deeg van.
- Houd 1/4 deel van het deeg achter.
- Rol 3/4 deeg uit en bekleed de ingevette taarvorm 24 cm.
- Verdeel de inhoud van de pot frambozen jam over de taartbodem.
- Rol de rest van het deeg uit en leg het deeg in reepjes over de taartvorm heen.
- Bak de taart 40 minuten in de oven.
- Af laten koelen.
- Om te lossen even boven de gasvlammen en daarna omkeren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en rum
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 7471 kcal | 373% | 7471 kcal |
Vetten | 543 g. | 775% | 543 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 309 g. | 118% | 309 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 210 g. | 233% | 210 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |