Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Inca's favoriete worteltjes/notentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de wortelen en rooster de noten voor een korte tijd in een oven voorverwarmd op 175 graden.
Hak de noten fijn.
Doe de olijfolie in een kom en klop er met een garde de eieren door.
Voeg de suiker toe en de kaneel.
Voeg beetje bij beetje het bakmeel toe en klop alles tot een smeu´g geheel.
Voeg de citroenaroma toe en spatel de noten en de wortelrasp door het beslag.
Stort het deeg in een ingevette springvorm (24 cm) en plaats in het midden van de oven op 180 graden. De baktijd varieert tussen 1 uur en 1,5 uur.

Serveersuggesties

Het lekkerste is om de taart lauw te serveren. Eventueel op dienen met wat creme fraiche of opgeklopte slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit inca's favoriete worteltjes/notentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Inca's favoriete worteltjes/notentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ontzettend lekker!
    Mibo gaf dit recept op 31 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven