Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kersentaart met MonChou


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine 10 minuten in ruim koud water. Verdeel de lange vingers over de bodem van een springvorm met een doorsnede van 24 cm. Klop de MonChou met de suiker en vanillesuiker glad. Klop in een andere kom de slagroom stijf. Los de uitgeknepen gelatine op in 3 eetlepels warm water. Schep de gelatine door de MonChou. Schep de slagroom erdoor. Verdeel het mengsel over de lange vingers en strijk de bovenkant glad. Verdeel de kersen over het MonChoumengsel. Laat de taart 3 uur in de ijskast opstijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kersentaart met monchou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven