Choco-kersentaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Kersentaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Halveer de .
- Verkruimel de .
- Smelt de chocolade in een pannetje.
- Vet een springvorm met een doorsnede van 22 cm in.
- Bekleed de bodem en zijkant met bakpapier.
- Doe de met in een kom.
- Voeg de chocolade al roerend toe en meng het tot een glad mengsel.
- Klop de met suiker tot een luchtige massa.
- Splits de .
- Voeg het chocolademengsel met en eierdooiers toe.
- Klop het geheel tot een glad deeg.
- Klop de eiwitten in een vetvrije kom tot zachte pieken.
- Schep de eiwitten voorzichtig door het chocolademengsel.
- Voeg de toe.
- Verdeel de kokosmakronenkruimels over de boden van de springvorm.
- Schep daarop het chocolademengsel.
- Zet de springvorm afgedekt 1 uur in de ijskast om op te stijven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Choco-whiskycake41u40m
-
Recept
Choco-kokoscake41u30m
-
Recept
Chocolade-kersentaart455m
-
Recept
Witte choco-frambozencake41u40m
-
Recept
Kersentaart met amandelroom41u30m
-
Recept
Kersentaart met kokos41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- pure chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 286 kcal | 14% | 2288 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 184 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 232 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |