Monchou taart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Monchoutaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van samjuul
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Eerst de koekjes verkruimelen.
- Daarna smelt je de en vermeng je het met de koekkruimels.
- Dit op de bodem van de springvorm verdelen (nadat je de bodem bedekt hebt met bakpapier/ is makkelijk om de bodem dan te laten hechten) en stevig aanduwen (met de achterkant van een eetlepel bijv.) met kloppen (met een handgarde en niet met de machine, dit omdat anders de te dun wordt) , en het zakje klopvast mengen (dit kan wel met de machine) en het mengsel er met de hand daarna weer doorheen vermengen.
- Deze daarna over de bodem koekkruimels verdelen.
- Vlaaivulling (vruchten) erover uitspreiden.
- Daarna moet de taart minimaal 2 a 3 uur nog in de koelkast opstijven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Monchou taart430m
-
Recept
Monchou taart met kersen42u30m
-
Recept
Monchou taart445m
-
Recept
Monchou taart41u40m
-
Recept
Monchou taart myself43u
-
Recept
Monchou taart met abrikozen455m
Variaties op monchou taart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Monchou taart | 9 | Taart en gebak |
Monchou taart met abrikozen | 1 | Taart en gebak |
Monchou taart met kersen | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, monchou, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, monchou, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
monchou taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 243 kcal | 12% | 1944 kcal |
Vetten | 29 g. | 41% | 232 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 128 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 1% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |