Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kwarkcake recept
Kwarkcake recept

Kwarkcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. De eigeel van het eiwit scheiden. Voeg bij het eigeel, gesmolten boter en suiker en vanillesuiker toe. Goed roeren totdat het een mooi mengsel wordt. Als je het eiwit stijf hebt geklopt, voeg je het toe aan het mengsel. Dan voeg je de kwark toe. Dan langzaamaan het bloem toevoegen door een zeef uiteraard!! Goed mengen, dan bakpoeder bij doen, weer goed mengen. Dan kan je het in een mooie taartvorm doen. In de oven voor ongeveer 25 minuten. En smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kwarkcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kwarkcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

  • 25 min is dus veel te kort :) doe m nog even 10 min terug in de oven en dan is ie denk ik wel goed. (in totaal 50 minuten gebakken op 180 graden) nu nog afwachten hoe hij smaakt.
    Sandra gaf dit recept op 20 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb er nog een verse appel doorheen gedaan, heerlijk gesmuld.
    Jeanette gaf dit recept op 21 april 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik ga hem dit weekend proberen te maken, ziet er in ieder geval lekker uit. Ik ben niet zo voor aardbeien, maar zoals zegt, je kan evengoed iets anders nemen... Bedankt voor het leuke recept!
    Tijgertje gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven