Kwarkcake
- Herkomst Italie
- Categorie Taart en gebak
- Kwarkcake recepten
- Bereiden
- Kookboek van lilly_italia
- 3 reviews
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 180 graden C.
- De eigeel van het eiwit scheiden.
- Voeg bij het eigeel, gesmolten boter en en toe.
- Goed roeren totdat het een mooi mengsel wordt.
- Als je het eiwit stijf hebt geklopt, voeg je het toe aan het mengsel.
- Dan voeg je de toe.
- Dan langzaamaan het toevoegen door een zeef uiteraard!!
- Goed mengen, dan bij doen, weer goed mengen.
- Dan kan je het in een mooie taartvorm doen.
- In de oven voor ongeveer 25 minuten.
- En smullen maar!
Ook lekker om te maken
Variaties op Kwarkcake
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kwarkcake met vruchten | 1 | Taart en gebak |
Kwarkcake | 1 | Taart en gebak |
Kwarkcake met gekarameliseerde nectarine | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboter en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kwark
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter en kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (3)
Kwarkcake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 328 kcal | 16% | 1968 kcal |
Vetten | 8 g. | 12% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 12 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 6 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 18 g. | 7% | 108 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 26 g. | 29% | 156 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 12 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |