Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mandarijnen speculaastaart recept
Mandarijnen speculaastaart recept

Mandarijnen speculaastaart


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


In de keukenmachine de koekjes fijn malen, de boter smelten en de koekkruim hier door roeren.
Dan dit in de springvorm uitstrijken en goed aandrukken.
10 minuten in de koelkast hard laten worden. Week nu de gelantine 10 minuten in koud water. Het sap van 1 blikje mandarijntjes opvangen en in een pannetje doen. Verwarm het sap en voeg van het vuur af de gelantine toe. Zet het mengsel in een bak met koud water totdat het lobbig wordt. Roer het gelantine mengsel dan door de kwark en klop de room stijf.
Spatel de room door de kwark. Schep dan de mandarijnenpartjes erdoor. Schep dit alles in een vorm en laat het in de koelkast 4 uur opstijven. Versieren met toefjes slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mandarijnen speculaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mandarijnen speculaastaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Klopt die hoeveelheid boter wel? Met 25 gram krijg ik geen vaste taartbodem! Ik heb nu maar op 75 gram gegokt, maar ook dat lijkt nog weinig. In een vergelijkbaar recept wordt 250 gram bastognekoeke... Lees reactie
    Inge gaf dit recept op 3 december 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven