Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mango-kokos-crumble recept
Mango-kokos-crumble recept

Mango-kokos-crumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de mango's, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd het grof. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap het mengsel er met een mes uit. Meng de mangoblokjes, het limoensap, het vanillemerg en de kardemom. Meng de bloem, de kokosrasp, 125 gram suiker, 125 gram boter en de limoenschil. Kneed alles tot kruimels. Beboter een ovenschaal of vorm (doorsnede 24 cm). Doe de mangoblokjes in de vorm en verdeel het kruimeldeeg eroverheen. Bak de crumble ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Neem de crumble uit de oven en laat afkoelen, versier hem met de limoenschijfjes, de kokosships en de bruine suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mango-kokos-crumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven