Taart Aardbeien met mango
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- 1 reviews
Bereidingswijze
- De splitsen, zeven.
- De eidooiers met de helft van de basterdsuiker schuimig kloppen, toevoegen en au-bain-marie stevig kloppen.
- Het mengsel in een koud waterbed koud kloppen.
- De in koud water weken.
- De creme fraiche aan de kook brengen.
- De los roeren met de en de creme fraiche hiermee binden.
- Van het vuur af de uitgeknepen door de vla roeren, laten afkoelen.
- Als de rand begint te geleren, de vla door het dooiermengsel spatelen.
- Het water met de tot een siroop van 92 graden celcius Reaumur tot een slappe bal ontstaat koken.
- De eiwitten met de rest van het basterdsuiker stijf slaan en de verwarmde siroop in een klein straaltje doorkloppen.
- dit schuim door het dooiermengsel spatelen. 10 kleine ringen vullen met het grootste deel van de en de vla hierop schenken.
- De taartjes op laten stijven.
- Garneren met aardbei, blaadje , en mangopulp.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardbeien en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, maizena, suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Taart Aardbeien met mango heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1536 kcal | 76% | 6144 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 45 g. | 17% | 180 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 43 g. | 48% | 172 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |