Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Missisippi Mud Pie recept
Missisippi Mud Pie recept

Missisippi Mud Pie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef voor het deeg bloem en cacao boven een kom. Verwerk de boter erdoor en genoeg water om een soepel deeg te vormen. Laat het 15 minuten rusten in de koelkast. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak. Bekleed een vlaaivorm van 26 centimeter met de deeglap. Leg bakpapier met een steunvulling op de taartbodem. Bak de bodem 15 minuten in een oven van 190 graden C. Verwijder de steunvulling en bakpapier en bak de bodem nog 10 minuten tot hij krokant is. Klop voor de vulling de boter met suiker. Roer beetje bij beetje de eieren en de cacao erdoor. Smelt de chocolade en roer hem samen met de slagroom en de chocolade extract door het eimengsel. Schenk het mengsel in de taartbodem. Bak de taart 45 minuten op 170 graden C. tot de vulling gestold is. Laat de taart afkoelen. Bedek hem met stijfgeklopte slagroom en garneer hem met chocolade krullen en zet hem daarna in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit missisippi mud pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven