Rol het deeg uit op een met bloem(225 gram) bestoven oppervlak.
Bekleed een vlaaivorm van 26 centimeter met de deeglap.
Leg bakpapier met een steunvulling op de taartbodem.
Bak de bodem 15 minuten in een oven van 190 graden C.
Verwijder de steunvulling en bakpapier en bak de bodem nog 10 minuten tot hij krokant is.
Klop voor de vulling de boter(175 gram)(150 gram) met suiker.
Roer beetje bij beetje de eieren(4) en de cacao erdoor.
Smelt de chocolade(1 stuk)(1 theelepel) en roer hem samen met de slagroom(4.25 deciliter)(3 deciliter) en de chocolade(1 stuk)(1 theelepel) extract door het eimengsel.
Bedek hem met stijfgeklopte slagroom(4.25 deciliter)(3 deciliter) en garneer hem met chocolade(1 stuk)(1 theelepel) krullen en zet hem daarna in de koelkast.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
Gluten
pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
basterdsuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, boter, pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom, slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
pure chocolade, chocolade, chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, slagroom, slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade, chocolade, chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.