Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart recept
Monchou taart recept

Monchou taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maar de biscuit fijn en meng deze met gesmolten boter. Verdeel dit mengsel op de bodem van het ingevette bakvorm en laat het einge tijd afkoelen en opstijven in de koelkast. Klop de slagroom stijf. Meng de basterdsuiker met monchou en schep deze luchtig door de stijfgeklopte slagroom. Verdeel dit mengesel over de bodem. Garneer de taart met het blikje vlaaivulling en zet het geheel enige uren koel weg.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Monchou taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Mis alleen de maat van de springvorm, als ik de maat weet weet ik ook of ik 1 of 2 keer de hoeveel heden moet kopen!
    Rosalinda gaf dit recept op 6 juni 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven