Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou taart myself recept
Monchou taart myself recept

Monchou taart myself


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel de koeken in een keukenmachine (of in een dichtgebonden plastic zak) en verkruimelen door er met een deegroller of fles eroverheen te gaan.
Smelt de boter in een pan ( niet bruin laten worden).
Vet ondertussen de springvorm in of gebruik bakpapier.
Voeg de kruimels toe aan de boter en schep het mengsel in de springvorm, druk stevig aan en zet weg in de koelkast tot de bodem hard geworden is,
Klop de monchou los met de vanillesuiker.
Klop de slagroom stijf en spatel deze door het monchou mengsel, laat minstens 3 uur opstijven het liefst 1 nacht.
Schep 2 uur voor het opdienen de vlaaivulling op het monchou mengsel en verwijder vlak voor het serveren de rand van de springvorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit monchou taart myself recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven