Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer chocolade kruidkoek recept
Peer chocolade kruidkoek recept

Peer chocolade kruidkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren en snij in platte repen.
Smelt de chocolade in de magnetron of au bain-marie.
Bereid de kruidkoekmix zoals op de verpakking staat aangegeven, maar gebruik de helft van het water wat normaal nodig is.
Voeg de chocolade toe aan het mengsel, als het te dik is voeg je iets water toe.
Vet een cakeblik in en bouw de cake op door een laagje mix en daarna een laagje peer tot alles op is.
Zorg dat de bovenste laag een laag peer is.
Bak de kruidkoek zoals aangegeven op de verpakking.

Serveersuggesties

Voeg een half borrelglas chocoladelikeur toe aan de chocolade.

Allergenen Informatie

Voor dit peer chocolade kruidkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven