Chocolade-hazelnoottaart

Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Magnetron
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Meng in een keukenmachine, de , en toe tot het geheel op broodkruimels lijkt.
    Voeg de , de en het toe en meng tot tot het een bal vormt.
    Wikkel het in plastic folie en zet het 30 minuten in de koelkast.
    Verwarm de oven voor tot 200 graden celsius.
    Rol het uit op een met bestoven werkvlak en bekleed er een ingevette vorm mee (18 x 18 cm).
    Bekleed het met bakpapier, vul de vorm met gedroogde bonen en bak de taartbodem 20 minuten in de oven.
  2. Verwijder na een kwartier de bonen en het bakpapier.
    Haal de vorm uit de oven en zet de temperatuur op 150 graden celsius.
    Smelt de chocolade en de ca. 5 minuten in de magnetron op een lage stand, of (au bain marie) en roer glad.
    Klop in een andere kom de ,veidooiers en en schep dit door het chocolademengsel.
  3. Schenk de vulling in de taartbodem en bak 10-15 minuten, tot de vulling gestold is.
  4. Bestrooi met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • poedersuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en eidooiers
  • deeg, boter, pure chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in hazelnoten en hazelnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
415 kcal
20%4150 kcal
Vetten
38 g.
54%380 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%290 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade-hazelnoottaart