Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Platte kaastaart recept
Platte kaastaart recept

Platte kaastaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de gelatine in koud water weken. Meng de suiker met de platte kaas. Eierdooiers toevoegen. Eiwit opkloppen. Room opkloppen. De ananas van het sap scheiden. De gelatine uitknijpen en samen met het sap opwarmen. De ananas samen met de platte kaas, het eiwit en de room mengen als ook het sap erbij voegen. De koekjes in een springvorm schikken en alles erover gieten. Nachtje laten rusten in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit platte kaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven