Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Progrestaart recept
Progrestaart recept

Progrestaart


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


WERKWIJZE:
mix de eiwitten met de suiker stijf. Roer de kokos er voorzichtig door, niet mixen. Bedek de twee vlaaiplaten met bakpapier en verdeel het mengsel over de twee platen. Zet beide platen(in twee verdiepingen 3 uur in de(voorverwarmde) oven temperatuur 130 graden in de heteluchtoven . halverwege de baktijd de platen wisselen (onderste boven en bovenste onder)
de dag erna of enkele dagen later(in een plastic zak zijn de vlaaibodems op een droge koele plek enkele dagen houdbaar) de taart opmaken.
Klop een liter slagroom met 8 lepels suiker en 2 zakjes klopvast stijf. roer door de helft van de slagroom een half kopje advocaat.
Bestrijk 1 bodem met het advocaat-slagroom mengsel en leg de tweede bodem erbovenop. Bestrijk ook de zijrand. Garneer de zijrand met (gekleurde) hagelslag vlokken fijngemaakte kokos of iets anders wat je lekker vind. Garneer de bovenkant van de taart met de resterende slagroom.
Zet de taart in een taartdoos minimaal een nacht in de diepvries. smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit progrestaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven