Progrestaartje (basisrecept)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 125 graden C.
  2. Splits de .
  3. Teken op vetvrije bakpapier 2 grote cirkels met behulp van een omgekeerde bord.
  4. Klop het eiwit van de 6 en een snufje stijf.
  5. Voeg de 360 gram toe.
  6. Mix door totdat het eiwit niet stijver wordt.
  7. Verdeel dit mengsel over de twee cirkels op het vetvrije bakpapier.
  8. Bak deze droog gedurende twee uur.
  9. Als ze daarna nog nattig zijn, dan voorzichtig omdraaien met behulp van een pannekoekmes.
  10. Oven uitzetten en wachten tot ze droog zijn.
  11. Klop de stijf met de .
  12. Breng een dikke laag aan op een koek en leg daar de andere koek bovenop.
  13. Smeer aan de buitenkant van de koeken.
  14. Aan de buitenzijde bedek je de met .
  15. Op de bovenste koek breng je ook een dekkende laag .
  16. Maak mooie toefjes met de slagroomspuit.
  17. Tip 1:
  18. Smelt de chocolade au bain marie en breng dit aan op de taart.
  19. Laat de taart een dag in de koelkast staan.
  20. Tip 2:
  21. Nog lekkerder, vries hem in en eet hem net voordat hij ontdooid is.
  22. Tip 3:
  23. Hol de onderste laag iets uit en vul deze met vlaaivulling (bv kersen en garneer dan ook af met wat kersen. )
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • nougatine is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1831 kcal
91%7324 kcal
Vetten
144 g.
206%576 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%108 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
90 g.
100%360 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Progrestaartje (basisrecept)