Progrestaart

Ingrediënten

+ -
print

Bodem:

Vulling:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. WERKWIJZE:
    mix de eiwitten met de suiker stijf.
  2. Roer de er voorzichtig door, niet mixen.
  3. Bedek de twee vlaaiplaten met bakpapier en verdeel het mengsel over de twee platen.
  4. Zet beide platen(in twee verdiepingen 3 uur in de(voorverwarmde) oven temperatuur 130 graden in de heteluchtoven .
  5. halverwege de baktijd de platen wisselen (onderste boven en bovenste onder)
    de dag erna of enkele dagen later(in een plastic zak zijn de vlaaibodems op een droge koele plek enkele dagen houdbaar) de taart opmaken.
    Klop een liter met 8 lepels en 2 zakjes klopvast stijf.
  6. roer door de helft van de een half kopje .
    Bestrijk 1 bodem met het - mengsel en leg de tweede bodem erbovenop.
  7. Bestrijk ook de zijrand.
  8. Garneer de zijrand met (gekleurde) vlokken fijngemaakte of iets anders wat je lekker vind.
  9. Garneer de bovenkant van de taart met de resterende .
    Zet de taart in een taartdoos minimaal een nacht in de diepvries.
  10. smakelijk.
25
25
25

Variaties op Progrestaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Progrestaart
VariatieAantalGang
Progrestaartje (basisrecept)1Taart en gebak
Hazelnootprogrestaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in hagelslag
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • advocaat kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hagelslag
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
463 kcal
23%5556 kcal
Vetten
34 g.
49%408 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%300 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Progrestaart