Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
White Chocolate Cheesecake recept
White Chocolate Cheesecake recept

White Chocolate Cheesecake


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bodem: smelt de boter in een pannetje en meng met de gekruimelde koekjes. Druk dit aan op de bodem van de taartvorm. Vulling: De chocolade laten smelten door het in een bakje op een pannetje met een laagje kokend water te zetten (of heel voorzichtig in de magnetron). Mix vervolgens met de mixer het extract uit het vanillestokje, de roomkaas en de witte basterdsuiker door elkaar. Schenk dan de chocolade erbij en blijf het mixen tot het geheel is afgekoeld. Mix als laatste de slagroom, van te voren lichtelijk opgeklopt, er door. Na het mixen kun je de vulling over de koekjesbodem schenken. Laat in elk geval 6 uur opstijven in de koelkast, maar het liefst een hele nacht. Tenslotte kun je er wat chocoladekrullen overheen strooien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit white chocolate cheesecake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven