Blauwe bessen cheesecake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Taartvorm
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Smelt de op laag vuur.
  2. Vet de vorm goed in met een beetje .
  3. Maal de koekjes fijn in een keukenmachine )of hak ze fijn op een keukenplank) en meng ze goed met de gesmolten .
  4. Verdeel het mengsel over de taartbodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel.
    Snijd het over de lengte doormidden en schraap het merg eruit.
    Breng het vanillemerg, de peulen en met 100 ml water tegen de kook.
    Roer goed tot de is opgelost en laat op zacht vuur 5 minuten zachtjes trekken.
    Week ondertussen de gelatineblaadjes in ruim koud water.
    Zeef de vanillesiroop boven een kom.
  5. Knijp de uit en mix goed door de siroop.
    Laat 15 minuten afkoelen.
    Mix ondertussen de zacht en klontvrij.
  6. Schenk de erbij en blijf mixen tot er een dikke crème ontstaat.
  7. Mix de siroop erdoor en schep het mengsel direct in de taartvorm.
    Strijk de bovenkant glad en laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
    Haal de taart voorzichtig uit de vorm en zet op de snijplank.
    Bekleed de taart met de en bestrooi met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, gelatine, poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
261 kcal
13%2088 kcal
Vetten
22 g.
32%176 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Blauwe bessen cheesecake