Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 160 graden celsius.
    Klop met de mixer de boter en de , de en een snufje zout zacht en romig.
  2. Klop er één voor één de door.
    Voeg als het ene ei is opgenomen dan pas het volgende ei toe.
    Klop daarna de erdoor.
  3. Voeg de in 3 porties toe en klop tot een glad beslag.
    Schep het beslag in de vorm, bak de cake in de oven in 75 minuten goudbruin en gaar.
25
25
25

Variaties op Yoghurtcake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Yoghurtcake
VariatieAantalGang
Yoghurtcake1Taart en gebak
Turkse yoghurtcake1Taart en gebak
Snelle yoghurtcake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • vanillesuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
314 kcal
15%3140 kcal
Vetten
12 g.
17%120 g.
Waarvan verzadigd
5 g.
28%50 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
10%30 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
20%10 g.
Koolhydraten
19 g.
7%190 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
28%250 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
4 mg.
0%40 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Yoghurtcake