Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zandkoek kruimeltaart boelantie recept
Zandkoek kruimeltaart boelantie recept

Zandkoek kruimeltaart boelantie


Ingrediënten


Bereidingswijze


De zandkoekjes verkruimelen en in een schaal doen.
Rozijnen laten wellen in heet water met een beetje rum.
Koffie extract maken van koffie, geleisuiker, rum en amandel essences( even tegen de kook aan )zodat de geleisuiker is opgelost
Rozijnen goed afdrogen.
Extract met de kruimels en de rozijnen vermengen en in een vorm drukken(stevig aan drukken).
De bodem met amaretto besprenkelen.
De karamel saroma goed opkloppen en over de bodem storten netjes afstrijken en het geheel in de koelkast plaatsen. En op laten stijven.
Met chocolade krullen garneren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zandkoek kruimeltaart boelantie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven