Allergie informatie: Gambas al ajillo
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 gambas nr. 4 gepeld (alleen het staartje aan laten)
- 2 tenen knoflook, in plakjes gesneden
- 1 Spaanse peper
- 1 klein takje peterselie, fijn gehakt
- 3 eetlepels oljfolie
- 1 kleine aardewerk pan
- snufje zout
- scheutje witte wijn
Meer Recepten
- Slavink van paling en gamba’s
Met bakpaling, gambas en parmaham uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gamba's al ajillo (Knoflook garnalen)
Met garnalen gambas, knoflook en witte rijst uit Spanje
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - boedha12 - Gambaspiesjes
Met gambas, knoflook en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - Melinde - Pollo al ajillo (kipvleugels in knoflook)
Met kipvleugels, spaanse peper en knoflook uit Spanje
3 porties - 10 minuten
Gevogelte - Gemma52 - Gamba's in knoflook
Met gambas, spaanse peper en knoflook uit Spanje
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - Gemma52
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gambas al ajillo
- Allergieen informatie