Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde nectarines recept
Gevulde nectarines recept

Gevulde nectarines


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de nectarines en haal de pit eruit. Neem van de ham 1 plakje en snijd deze in mooie dunne repen. Bewaar 8 hazelnoten en doe de rest in een keukenmaschine en maal het fijn. De rest van de ham, finesse, mayonaise en peterselie toevoegen en pureren. Breng het pittig op smaak met zout en peper. Vul de nectarines met een flinke toef hammousse. Over 4 borden verdelen en garneren met reepjes ham en hazelnoten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde nectarines recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven